GODT DRIKKE TIL GODE PØLSER

EPLEMOST FRA NORDERHOV

Spesialdesignet drikke til pølsene

Dette ølet er designet for å spille på lag (ikke innta hovedrollen) med gode pølser. Med mange gode pølser i disken ble det svært krevende å designe ett øl som passer best til en enkelt pølse, derfor fant vi ut vi ville få produsert en elegant allrounder som lar pølsene stå i sentrum.

Resultatet ble en balansert og frisk Wiener med moderate mengder karamellmalt og bitterhumle som ikke skal ta altforfor mye av oppmerksomheten, men heller hjelpe til med å fremheve de gode smakene.

Dette er et naturlig og ufiltrert håndverksøl. Det innebærer blant annet at ølet har noe gjær- og humlesedimenter på bunnen av flaska som ikke skal i glasset.

Hell derfor flaska i èn jevn bevegelse og la det være igjen 6-7 mm i bunnen. La den også stå i ro et par timer etter transport før den drikkes.

Etikettene inneholder info om ølet/øltypen og serveringstips (glass og temperatur). Godt øl bør alltid drikkes fra et skikkelig glass og til riktig temperatur.

Eplemost fra Norderhov

Aroma fra Ringvold er en eplemost som passer veldig godt til de fleste matretter, og er et alkoholfritt alternativ. Den er frisk og syrlig i smaken og er produsert hos en lokal leverandør. Kjøp den hos oss!