En stolt slaktermester og pølsemakermester Leiv Vidar avbildet med nyslaktet storfe i 1956

 

Fra å være en liten håndverksbedrift etablert i 1950, ble det med fremragende håndverk, førsteklasses råvarer og en god porson raushet og arbeidsglede grunnlaget for et av Norges mest kjente merkenavn.

Tradisjonen, kvaliteten, lidenskapen og ikke minst rausheten er siden blitt videreført av Arne Vidar, som i tillegg tilførte resepten en tydelig dose entusiasme og Rock’n Roll.

I tett dialog med våre kunder skal Leiv Vidar Kjøtt & Delikatesse tilfredsstille Ringeriksregionens ganer i årene som kommer.

Leiv Vidar ble etablert i 1950 av pølsemakermester og slakter Leiv Vidar, butikken flyttet inn i lokaler i Torvgata 8 i 1964. Butikken ble raskt kjent som en kvalitetsleverandør av alt fra pølser til kjøttpålegg. Dette er noe vi den dag i dag har vårt hovedfokus på å etterleve, i tillegg til nye produkter som har kommet med tiden. Vi bruker all vår tid og kompetanse til å foredle gode kjøttvarer og produkter, produsert med kvalitet og lidenskap til kjøttfaget. Hos oss i butikken finner du et stort utvalg av «hjemmelagde» produkter, som f.eks div pålegg, farse, kjøttvarer, spekemat, pølser, grillmat, salater, ferdig retter og mye mer.

Leiv Vidar Slakterforretning AS, har i tillegg til vår ferskvarebutikk, også catering virksomhet. Vi leverer det meste av catering til store og små selskaper. Enten du henter selv, eller ønsker at en av våre dyktige kokker skal bistå deg. 

Hos oss finner du et tilbud til enhver anledning.

Etter hvert som Leiv Vidar AS mot slutten av 80 tallet ble mer og mer kjent for sine pølser, og skiftet lokaler, ble butikken skilt ut som eget selskap. Pølsefabrikken Leiv Vidar AS, holder til i egne lokaler i Birkebeinerveien 2, Hønefoss.

Butikken er i dag drevet under navnet Leiv Vidar Kjøtt & Delikatesse, hvor Arne Vidar eier 100 % av aksjene.

Den 4. februar 2016 åpnet vi våre nye lokaler i Storgata 7 i Hønefoss.